Uilenbord bestellen in Friesland

Friesland kent een traditie om de punten aan de voorgevel van daken op woningen of schuren te versieren met een uilenbord. Een uilenbord kenmerkt zich door een driehoekig rechtopstaande plaat, waarbij een pijl recht omhoogloopt. Deze pijl heet een makelaar. Aan weerszijden van de rechthoekige plaat wordt een decoratieve vorm geplaatst. In Friesland zijn dit traditioneel twee zwanen met gebogen hals. Uilenborden worden nog steeds vervaardigd en geplaatst op daken van woningen en het is zeker mogelijk om ook als particulier een uilenbord te bestellen in Friesland. Bij uilenbord Batema kunt u terecht voor dergelijke stijlvolle versieringen aan uw woning.

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Bestelling in overleg

Voordat u een bestelling doet bij uilenbord Batema zal eerst met u overlegd worden wat uw wensen zijn. De vervaardiging van de uilenborden zullen hierop worden aangepast. Uiteraard kunt u zelf bepalen welke vormen of motieven de uilenborden moeten hebben. We werken met volkunststoffen materialen omdat deze goed bestand zijn tegen weersomstandigheden. U kunt daardoor vertrouwen op uilenborden met een duurzame, uitstekende kwaliteit. De maten en dikte van de uilenborden zijn geheel naar wens af te stemmen, zodat u altijd de juiste bestelling doet.

Deskundig vakmanschap

U kunt bij uilenbord Batema terecht voor kunststoffen, maar ook houten uilenborden. Het juist uitmeten en vervaardigen van uitstekende uilenborden vraagt om vakmanschap. Onze gecertificeerde medewerkers weten precies wat ze doen en bieden u deze kwaliteit. Met 25 jaar ervaring kunt u rekenen op een correcte plaatsing van uilenborden op uw woning. Meer informatie of voor het maken van een afspraak kunt u ons bereiken op telefoonnummers 0511-425672 of 06-10339469. Uiteraard kunt u ons ook mailen via info@uileborden.nl.

WhatsApp met ons