Uilenbord Friesland

Uilenborden zijn met name in Friesland een populair en vertrouwd beeld in het straatbeeld. Deze decoratieve dak versieringen zijn terug te vinden op menig dak van woningen of schuren en worden nog steeds veelvuldig geplaatst. Bij Uilenbord Batema kunt u uilenborden bestellen en laten vervaardigen. Ons bedrijf heeft 25 jaar ervaring in het maken van uilenborden en u kunt erop vertrouwen dat we enkel topkwaliteit bieden. We bespreken graag met u wat uw wensen zijn, zodat we een uilenbord kunnen maken die hierop geheel is afgestemd.

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Op maat gemaakt

Alle uilenborden in Friesland worden op maat gemaakt. Daardoor zal de levertijd rond de 3 à 4 weken betreffen. De montage zal daarna echter vaak binnen een dag gerealiseerd kunnen worden. U hoeft dus zeker niet lang op uw uilenborden te wachten. Doordat de uilenborden over het algemeen zijn vervaardigd met kunststoffen materialen zijn ze uitermate bestand tegen weersinvloeden. U bent zo verzekerd van duurzame kwaliteit, waarvoor verder weinig onderhoud nodig is. Indien dit toch nodig blijkt, dan kunt u uiteraard ook bij uilenbord Batema terecht voor onderhoud- en reparatiewerkzaamheden. We zijn gespecialiseerd in het plaatsen, onderhoud en vervangen van alle typen uilenborden. Zo zien deze decoratieve dakvormen er blijvend perfect uit.

Neem contact met ons op

Voor het bespreken van uw wensen, kunt u ons bereiken op telefoonnummers 0511-425672 of 06-10339469. Mailen kan uiteraard ook via info@uileborden.nl. We maken dan gelijk een afspraak om alles door te lopen, zodat u precies weet wat u van ons kunt verwachten.

WhatsApp met ons