Uilenbord kopen in Friesland

Een uilenbord is een driehoekig bord met daaraan vast bevestigd een versiering. Je vindt deze op het dak van een woning aan de voorkant waar het dak samenkomt in een punt. Het ornament zelf betreft een rechtopstaande plank met motieven die erin of eruit zijn gezaagd. Eraan vast zit dan een versiersel in een herkenbare vorm. Een driehoekig bord met aan weerszijden de buigende vorm van twee zwanenhalzen zijn kenmerkend voor boerenwoningen in Friesland. Een uilenbord kopen in Friesland behoort zeker nog tot de mogelijkheden. Uilenborden Batema vervaardigt zulke traditionele Friese uilenborden en biedt daarnaast nog tal van andere mogelijkheden.

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Ambachtelijk vervaardigd

De uilenborden worden in de eigen werkplaats gemaakt. U kunt hier volkunststoffen uilenborden bestellen, waarbij u kunt rekenen op uitstekende kwaliteit. Dit materiaal is bestendig tegen menig weersomstandigheden en heeft bovendien weinig onderhoud nodig om in goede staat te blijven. Het model van de uilenborden is geheel op uw wensen af te stemmen en hierover zal dan ook uitvoerig overleg plaatsvinden vooraf aan de bestelling.

Opbouw van een uilenbord

Een uilenbord is opgebouwd uit verschillende onderdelen. Zo is er de makelaar, die gekenmerkt wordt door de lange pijl die boven de driehoek uitsteekt. Daarnaast kunt u kiezen uit verschillende driehoekige platen, afdekkers, sierplanken en decoratievormen. Om duidelijk uw wensen in beeld te krijgen, kunt u een afspraak maken voor een bespreking. Meer informatie over een uilenbord kopen in Friesland kunt u eveneens opvragen door ons te bellen op 0511 425672 of 06 10339469. Mailen kan ook naar info@uileborden.nl.

WhatsApp met ons