Uilenbord laten plaatsen

Bij Uilenbord Batema kunt u uilenborden bestellen. Dit zijn decoratieve vormen die bovenop het dak van uw woning of schuur geplaatst kunnen worden. Deze bevinden zich aan de voorgevel waar het dak in een punt samenkomt. Aan de voorkant wordt een driehoekige, rechtopstaande plaat geplaatst. Deze heeft in- of uitgezaagde motieven, die reeds decoratief aandoen. Aan weerszijden van de punt komen echter nog extra siervormen om het geheel volledig te maken. In Friesland is de traditionele en kenmerkende decoratieve vorm twee zwanenhalzen. U kunt door uilenbord Batema een uilenbord laten plaatsen op uw woning, geheel afgestemd op uw wensen.

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Geplaatst met vakmanschap

Uilenbord Batema heeft 25 jaar ervaring in het vervaardigen en het plaatsen van uilenborden. U kunt dus rekenen op professioneel vakmanschap. Het vergt ook kennis en ervaring om uilenborden juist te plaatsen. Ook het opmeten kunt u beter overlaten aan de expert. U bent bij uilenbord Batema aan het juiste adres. Het plaatsen van uilenborden is mogelijk op verschillende manieren, bijvoorbeeld op pannen constructies of op rietendaken. Ook voor het monteren worden betrouwbare hulpmiddelen ingezet, zoals draagbaar klimmateriaal. Vaak is een uilenbord laten plaatsen reeds binnen een dag geregeld en kunt u rekenen op topkwaliteit. De uilenborden worden gemaakt van hout of kunststof en dit is uiterst bestendig tegen weersinvloeden. U hebt dus lang profijt van uw aankoop.

Intakegesprek

Om goed in beeld te krijgen wat uw wensen zijn voor een uilenbord, kunt u een afspraak maken voor een eerste gesprek. Daarin kan alles worden doorgenomen zodat u precies weet wat we u kunnen bieden. U kunt ons bereiken op telefoonnummers 0511-425672 of 06-10339469, of mailen via info@uileborden.nl.

WhatsApp met ons