Uilenborden Dokkum

Bennie Batema doet een suggestie voor de finishing touch voor uw huis: uilenborden!

Bennie Batema in Damwoude, vlakbij Dokkum, is een uilenbord specialist die met veel aandacht werkt aan uw gewenste uilenbord. Het dak op: dat doen we graag voor u. Om het met het mooiste riet te beleggen, of om een uilenbord op uw dak te monteren. Want uilenborden zijn de kroon op het werk, uw huis, en geven uw prachtige (rieten)dak een nog mooiere uitstraling. Want uilenborden staan voor nostalgie en karakter. 

De uilenborden die we vervaardigen zijn heel uiteenlopend, en kunnen uiteraard geheel naar uw smaak gemaakt worden. Het team van Bennie Batema nabij Dokkum is bevlogen en geeft u graag alle advies over de uilenborden.

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Traditionele en geheel unieke Uilenborden voor uw woning in Dokkum vindt u bij Bennie Batema

Het uilenbord is toepasbaar op een schilddak. Het is een traditie in en rondom Dokkum en in heel Friesland, maar ook in Drenthe, Groningen en gebieden als de Achterhoek en Twente. Uilenborden vinden hun oorsprong meer dan vier eeuwen terug. Menig uilenbord steekt trots de blauwe lucht in wanneer u door het prachtige landschap rondom Dokkum rijdt. Elegante paarden en sierlijke zwanen prijken dikwijls aan weerszijden van het bord, en de makelaar, de versierde balk in het midden, is vaak versierd.

Manen, tulpen, zonnen en andere symbolen zijn kenmerkend voor veel hoeken en regio’s in Friesland. Uiteraard is een eigen ontwerp ook mogelijk. We geven u daarvoor graag advies over de mogelijkheden

Neem contact op voor een karakteristiek en bijzonder uilenbord met Bennie Batema, nabij Dokkum

Neem gauw contact op met Bennie Batema nabij Dokkum, voor uilenborden die uw woning nog unieker maken!

WhatsApp met ons