Uilenborden Friesland

Met de uilenborden van Bennie Batema in Friesland zet u de kroon op uw dak! Bennie Batema in Damwoude maakt de mooiste uilenborden van Friesland! Dat is natuurlijk nogal een bewering, maar dat we met enthousiasme aan de uilenborden werken staat vast. Dat is volgens ons ook het geheim van een goede uilenbordenmaker. Want het vervaardigen van uilenborden is een ambachtelijk beroep en vind z’n oorsprong voor de 17e eeuw. Uilenborden horen in het landschap en in de cultuur van Friesland, en u vindt ze zelfs terug in Drenthe, Groningen, de Achterhoek en Twente. Een uilenbord kan worden aangepast op een schilddak. Een uilenbord is de kroon op uw dak!

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Traditionele of geheel nieuwe uilenborden vindt u bij Bennie Batema in Friesland

Uilenborden voor uw woning in Friesland zijn er in verschillende maten, en misschien in nog wel meer verschillende soorten. U kunt altijd uw eigen ontwerp aan ons geven, maar de standaard uilenborden van Friesland zijn welbekend en karakteristiek voor de boerderijen en andere woning in deze provincie. Er zijn verschillende soorten uilenborden te vinden in Friesland, die onderling verschillen door de versierde balk in het midden, ofwel de makelaar. Eigen ontwerpen zijn uiteraard ook welkom. Wellicht dat u daar inspiratie voor krijgt door eens rond te kijken op deze website!

Tot ziens bij Bennie Batema in Friesland, voor uilenborden van kwaliteit
Wanneer u een degelijk en kwalitatief uitstekend uilenbord wilt voor uw woning, kunt u gewis tercht bij Bennie Batema in Damwoude. We hebben al vele woningen in Friesland en daarbuiten van een uilenbord voorzien. Daarom: tot ziens bij Bennie Batema, voor de mooiste uilenborden van Friesland!

WhatsApp met ons