Uilenborden Heerenveen

Wat een uitstraling met een van de unieke uilenborden van Bennie Batema bij Heerenveen!
Bent u op zoek naar een extra element om de uitstraling van uw huis in Heerenveen een karakteristieke uitstraling te geven, heeft u dan al eens gedacht aan uilenborden? Bennie Batema in Damwoude, dichtbij Heerenveen, kan de mooiste uilenborden voor u maken. Een uilenbord, ûleboerd  in het Fries, is een eeuwenoude traditionele dakversiering in de Noordelijke provincies, alsmede in de Achterhoek en Twente. aar uilenborden in vroegere tijden vaak tevens dienden als ventilatie en ter bescherming van regenwater, zijn uilenborden vandaag de dag aangename elementen in het landschap.

De welbekende uilenborden – groenwit, met twee elegante zwanenhalzen aan weerszijden – nog steeds. Bennie Batema nabij Heerenveen draait echter de hand ook niet om voor uw eigen ontwerpen: dat vinden wij een uitdaging.

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Uilenborden van Bennie Batema Heerenveen: eeuwenoude traditie in een nieuw jasje

Bennie Batema, gelegen op korte afstand van Heerenveen, werkt graag aan  het uilenbord om uw huis een karakteristieke ambiance te geven. Hoewel uilenborden voor het eerst genoemd werden in de 17e eeuw en het eeuwenlang een ambacht bleef, maken wij de uilenborden van kunststof, doch met een niet minder ambachtelijke uitstraling. We omarmden deze 20-eeuwse uitvinding omdat het een groot voordeel met zich meebrengt: uilenborden van kunststof gaan langer mee. Een uilenbord heeft immers veel te voorduren daarboven op het dak, wanneer u denkt aan wind en regen.

Voordat we losgaan met de vervaardiging van de uilenborden bespreken we uiteraard hoe u het uilenbord wilt hebben. Een luisterend oor naar uw wensen is belangrijk, want we willen natuurlijk dat uw dak uiteindelijk de juiste uitstraling krijgt met een uilenbord van Bennie Batema.

Uilenborden die passen bij uw woning met Bennie Batema nabij Heerenveen

Bennie Batema verheft het maken van de geliefde uilenborden tot een kunst. Kom eens langs bij Bennie Batema in Damwoude, op enkele kilometers gelegen van Heerenveen, en u zult het merken!

WhatsApp met ons