Uilenborden Leeuwarden

Houd een eeuwenoude traditie in stand met Uilenborden van Bennie Batema nabij Leeuwarden
Bennie Batema in Damwoude, enkele kilometers gelegen vanaf Leeuwarden, doet graag een suggestie voor uw woning: uilenborden zijn een prachtige manier om uw woning een bijzondere uitstraling te geven. Het uilenbord is onmisbaar in en rondom Leeuwarden. Denkt u eens aan de boerderijen in het Friese landschap, versierd met het elegante groenwitte ûleboerd, vaak met zwanenhalsen aan iedere zijde. Het uilenbord is echter evengoed vertegenwoordigd in Drenthe en Groningen. Saksische uilenborden vindt u daarnaast terug in de achterhoek.

Het uilenbord kan worden toegepast op een schilddak, en geeft dit dak een karakteristieke uitstraling. Uilenborden zijn oorspronkelijk bedoeld om een opening te creëren dat kan dienen ter ventilatie en om binnendringen van regenwater te voorkomen. Het kenmerkende gat dat voorheen toegang mocht bieden aan vogels, is vandaag de dag meestal dicht.

U ziet: Bennie Batema nabij Leeuwarden heeft zich zeker verdiept in de uilenborden, en heeft daarnaast nog eens tien keer meer ervaring in het vervaardigen ervan!

Wilt u een uilenbord?

Vraag vrijblijvend een offerte aan bij B. Batema. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, met een passend voorstel.

Heeft u een vraag voor ons?

Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord en voorzien u graag van informatie met betrekking tot uilenborden.

Unieke uilenborden met Bennie Batema nabij Leeuwarden

Bennie Batema in Damwoude, vlakbij Leeuwarden, vervaardigt bijzondere uilenborden, geheel gemaakt naar uw smaak. Hoewel we de originele vaak goed voor de geest kunnen halen: knobbel- of paardenhalzen aan de zijkant, een versierde balk (makelaar) daartussenin, zijn er vele soorten en vormen mogelijk! U zegt het maar! De traditionele zwanen of paardenhalzen kunnen we uiteraard toepassen op de uilenborden, maar heel andere zijkanten kunnen wij uiteraard ook met het zelfde gemak voor u maken. Zo kan Bennie Batema het uilenbord geheel naar uw stijl maken.

Voor meer informatie over de uilenborden: check deze website of kom eens langs bij Bennie Batema nabij Leeuwarden!

Wilt u graag een uilenbord op uw dak? Kijk eens naar de mogelijkheden en voorbeelden op deze website. Verder zien we u graag langskomen om u te verwelkomen met een enthousiast team aan medewerkers. Tot ziens bij Bennie Batema, voor de mooiste uilenborden voor uw woning in Leeuwarden!

WhatsApp met ons