Montage

Montage van uilenborden

U kunt bij ons terecht voor kunststof uilenborden en houten uilenborden.

Vele particulieren en ook bouwbedrijven, rietdekkersbedrijven, pannenleggers gingen u al voor, omdat zij zelf vaak weinig ervaring met kunststoffen uilenborden hebben.

Het juist inmeten en ook het vervaardigen en monteren hiervan is een vak apart, daarom besteden ze dit steeds vaker aan ons uit.

Omdat wij het in serie maken en groot inkopen van kunststof onderdelen kunnen wij de prijs laag houden.

Wij maken al sinds 1988 kunststoffen uilenborden en hebben hier dus al meer dan 40 jaar ervaring mee. Wel worden 299 van de ongeveer 300 uilenborden tegenwoordig bij ons gemaakt van volledig kunststof en worden met R.V.S schroeven in elkaar gezet en met speciale lijm verlijmd. Dit alles gebeurt in onze eigen werkplaats.

Uilenborden met folie wordt door ons sterk afgeraden, omdat deze meestal reclame folie na verloop van tijd los laat en het dan erg lastig en duur is om dit te herstellen.

Vorige slide
Volgende slide

Binnen een dag geregeld

We komen graag bij u langs (natuurlijk geheel vrijblijvend). We meten uw uilenbord op en geven u ter plaatse direct de juiste prijs voor het door u uitgezochte uilenbord.

Eventueel inclusief de montage hiervan.

Uiteraard verzorgen wij ook het plaatsen van uilenborden op pannen constructies en op rietendaken. De montage van de uilenborden doen wij op deugdelijk draagbaar klimmateriaal (ladders) of met een verreikker / hoogwerker.

Montagewijze en levertijd

Voor bouwbedrijven, rietdekbedrijven, aannemers en schilders hebben wij ook een schets op verzoek, zodat de achterplaat waar het uilenbord op word gemonteerd juist word gemonteerd zodat deze partij ze ook zelf kan monteren in het werk.

De montage van een uilenbord door ons is doorgaans binnen 1 dag geregeld met 2 man. Eventueel met verreikker of op degelijk draagbaar klimmatriaal mocht dit veilig kunnen.

Omdat alle uilenborden op maat worden gemaakt zit hier een gemiddelde levertijd op van plus/minus 4 á 5 weken.

Is er toch haast bij dan is in overleg veel mogelijk. Hiervoor kunt u contact met ons opnemen.

Vorige slide
Volgende slide

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen door gebruik te maken van het contactformulier of ons te bellen/appen op één van onderstaande nummers.

Mob. 06 10339469 ma t/m vr van 07:00 tot 21:00 uur
Zaterdag van 08:00 t/m 13.00
B.G.G. Tel. 0511 425672 na 18:30 uur ma t/m vrij